Várják a termelők jelentkezését Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2017. június 29. csütörtök, 13:28

Továbbra is a TS Gastro Kft felel a közétkeztetésért Kiskőrösön

A következő években is az albertirsai cég felel majd a közétkeztetésért, akik a jövőben az összes tálalási pont üzemeltetését végzik majd. Az éves beszámolóból kiderült, hogy a helyi termelők zöldség és gyümölcs terményeire továbbra is számít a TS Gastro Kft.

Kiskőrös városa nem oly rég közbeszerzési eljárás keretében ismét a TS Gastro Kft-t bízta meg az önkormányzat által biztosítandó közétkeztetési feladatok ellátásával. A kiírásra azért volt szükség, mert a 2013-ban megkötött 5 éves szolgáltatási szerződés lejárt. Mivel más ajánlattevő nem volt, így a testület ismét a TS Gastronak szavazott bizalmat. Az előzőekhez képest változás, hogy a következő 5 éves időtartam alatt már az összes tálalási pontot a cég fogja üzemeltetni. A legutóbbi testületi ülésen a cég vezetője Takács Zsolt szóban is beszámolt az elmúlt év tapasztalatairól. Elmondta, hogy folyamatos és zökkenőmentes feladatellátást tudtak biztosítani az intézményekben és nemcsak a közintézmények vezetőivel alakítottak ki szoros kapcsolatot, hanem a helyi termelőkkel is.

- Az elmúlt évben a korábbiakhoz hasonlóan a helyi zöldség-gyümölcs beszállítókat előtérbe helyeztük. Ez azt jelenti, hogy a kiskőrösi termelők már nemcsak a helyi főzőkonyhába tudnak beszállítani alapanyagot, hanem a cég többi telephelyére is. Ez mindenképp siker nemcsak a TS Gastro, de a termelők számára is. Ezúton is szeretném bíztatni azokat a mezőgazdaságból élőket, akiknek olyan zöldség vagy gyümölcs terményük van, amit eladásra kínálnak, akkor keressenek bennünket bizalommal – hívta fel a figyelmet a cégvezető.

Domonyi László polgármester a beszámoló kiegészítéseként elmondta, hogy a kezdeti nehézségek után az utóbbi években valóban gördülékeny volt a cég szolgáltatása a városban. Korrekten, rugalmasan kezelték a felmerülő problémákat, amikből az utóbbi időben egyre kevesebb van. Mindemellett a város első embere elmondta, hogy az elmúlt időszakban a TS Gastro jelentős összeget fordított a konyhák felújítására, hogy azok az előírásoknak megfelelően működhessenek tovább. Ez a közel 10 milliós beruházás nemcsak a céget, de a várost és az itt élőket is szolgálja. A felújításért és az ott dolgozók munkájáért is köszönetét fejezte ki a polgármester, aki bízik abban, hogy ezt a kiváló minőséget és az elért színvonalat a következő években is tartani tudják. A köszönet szavaihoz csatlakozott Pethő Attila is, aki háláját fejezte ki azét, hogy a városi, óvodai és iskolai rendezvényeket is segíti a cég. A képviselő bízik abban, hogy eme nemes támogató kezdeményezést a jövőben is folytatják majd.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés