Három márkát vonultattak fel Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2017. május 12. péntek, 07:41

Úttörő szerepet vállalt magára az Autó-Motor Trade Kft.

Autó-Motor Trade Kft. a térség egyik legdinamikusabban fejlődő autókereskedésévé nőtte ki magát. A kiváló szakembereket felvonultató cég az utóbbi években mindig jelen van a Duna-Tisza közi Agrár Expón. Mint azt Mészáros Mariann elmondta, az ilyen rendezvényeken való részvétel leginkább azt tudatosítja a látogatókban, hogyha Renault, akkor Kiskőrös.

És persze Dacia és SsangYong. Ugyanis az idei évben először három autómárkával is képviseltette magát a szalon, amely hazai viszonylatban is kiemelkedő teljesítménynek számít. Már csak azért is, mert a feltörekvőben lévő koreai autómárka még csak néhány hazai kereskedőnél található meg.

- Időt kell adni az embereknek ahhoz, hogy megismerjék ezt az új márkát. De mi hiszünk a sikerében és ezért is vállaltuk az úttörő szerepet. Nem véletlen, hogy az itt kiállított Tivoli-t vették a legtöbben szemügyre a két nap során – mondta el Mariann.

  

A vadonatúj B-szegmensű SUV modell gyártása két évvel ezelőtt újult meg. A versenytársaihoz viszonyítva is kiemelkedő terepjáró képességekkel és robosztus, elnyűhetetlen hajtáslánccal készült autó tavaly január óta rendelhető a hazai márkakereskedésekben, így Kiskőrösön is. A kiállításon a SsangYong legnagyobb, D/E szegmensű SUV terepjáróját a Rextont is megtekinthették.

De nemcsak az új márkából hoztak bemutató autókat. A városi terepjárók egyik közkedvelt autóját a Dacia Dustert is nagyon sokan megnézték, mint ahogy a Renault Megane és a vadonatúj Grand Scenic 7 üléses változatát is. Ez utóbbit a legkedveltebb családi autók közt tartják számon. A szemrevaló autó nemcsak egyedi dizájnjával hódít, de olyan magas szintű technológiát vonultat fel, mely kategóriájában kimagasló. Vezetéstámogató rendszereivel, kényelmes utasterével és könnyen variálható csomagterével már most a Renault legkeresettebb modellje.

Mariann elmondta, hogy értékesítettek is már az expón autót, de a tapasztalat azt mutatja, hogy akinek felkeltették az érdeklődését, az a későbbiekben személyesen is betér Kiskőrösön, az Izsáki út 13. alatt található szalonba. Csakúgy, mint az expón, óriási választékkal, nagy szakértelemmel és kedvező árakkal várnak mindenkit!

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés