Idén is lesz Agrár Expo Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2017. február 22. szerda, 15:15

Stahl Judittal és Wolf Katival

Április 8-9-én immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a kiskőrösi Városi Sportcsarnokban a népszerű Duna-Tisza közi Agrár Expo.

A rendezők nyolc évvel ezelőtt azzal a céllal hívták életre e mezőgazdasági rendezvényt, hogy népszerűsítsék a helyben termelt magyar élelmiszereket.

Az expo tudatosítja annak fontosságát, hogy a magyar termékek vásárlásával a magyar termelőket segítjük, akik itthon állítanak elő termékeket hazai munkaerővel.

  

A rendezvény egyedi, családias hangulatban teszi lehetővé az olyan minőségi alapanyagokból készült kézműves élelmiszerek kóstolását és vásárlását, mint például a házi készítésű füstölt áruk, a kézműves sajtok, a borok, mézek, lekvárok, olajok, zöldségpástétomok, préselt gyümölcslevek. Egészséges, vegyi anyagoktól, kemikáliáktól mentes ételeket kínálnak, és lehetőséget teremtenek a látogatóknak, hogy testközelből is megismerjék a hagyományosan magyar és az új reformélelmiszereket és készítőiket.

A rendezvény első napján, április 8-án szombaton 15 órától Stahl Judit főzőshowját tekintheti meg a közönség, az expo második napján, április 9-én vasárnap 15 órától, pedig Wolf Kati kápráztatja el csodálatos hangjával az agráreseményre érkezőket.

A kétnapos rendezvényen a kézműves finomságok megismerése mellett mezőgazdasági, haszon- és személygépjárművek kiállítása várja a látogatókat. A belépés ingyenes.

További részletekért látogasson el a www.agrarexpo.hu weboldalra.

Az esemény kiemelt támogatója:

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés