Szeretet, hit, életöröm Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 04. szerda, 08:23


Opauszkiné Eszter táborvezető nagy hozzáértéssel és tapasztalattal koordinálta a programokat, melyen kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat. A délutánok közös énekléssel kezdődtek, majd a Biblia tanításairól, a keresztényekhez méltó életről szóltak a rendezvények.

 

 

Hajas Bálint méhész például egy üvegkaptárban mutatta meg a gyerekeknek a méhcsaládok szorgalmas életét. Endrődiné Sámel Zsuzsa, Flaisz Edina, Csviláné Zsuzsa, Szlovák Erika, és Stefanidesz Anna kézműves tevékenységekre, Opauszki György, Eszenyiné Ildikó, Hajas Elemér pedig közös játékokra, számháborúra, ügyességi versenyre, foci bajnokságra invitálták a gyerekeket. Isten, Jézus Krisztus által közölt szeretetét a református Siketmisszió egy csoportja hirdette szolgálatával a tábor résztvevőinek, akik megismerkedtek a jelbeszéddel is a budapesti vendégek segítségével.

 

Sztakó Krisztina, a magyar vakok és gyengénlátók megyei egyesületének elnöke kutyájával érkezett Kiskőrösre, hogy bemutassa a vakvezető kutyák rendkívül nagy koncentrálást igénylő feladatvégzését. A tűzoltók bemutatója is rendkívüli sikert aratott: a rekkenő hőségben a magasra lövellő vízsugár alá sikítva rohantak be a táborozók, egy kis hűsítésre vágyva a kánikulában. A fiúkat természetesen minden érdekelte a nagy piros tűzoltóautón, mint ahogyan másnap a mentősök bemutatója is a nagy füves térre vonzotta a gyerekeket.

 

Eseményekben, izgalmakban, tartalmas együttlétben tehát idén sem volt hiány az évek óta hatalmas érdeklődésnek örvendő nyári baptista gyermekhéten.

Boda Zsuzsa

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés