Get Adobe Flash player
Az Új-Buda TC-t fogadtuk Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 03. kedd, 10:38

Így jutottak el Kiskőrösre - kaptuk az információt Agócs Zoltántól, a megyei I. osztályban szereplő hazai felnőtt csapat edzőjétől. Az eggyel magasabb osztályban játszó csapat felkérésének a kiskőrösiek örömmel tettek eleget.

 

A következő szezonra felkészítő baráti találkozó kiváló hangulatban telt. Izgalmas, hajtós mérkőzésnek voltak tanúi a pályára kilátogatók. A vendégcsapat végül frissebbnek és gyorsabbnak bizonyult, ennek tudható be a 3:2-es győzelmük. A hazai gólszerző Dedák Balázs és Füleki Antal volt. A kiskőrösi felnőtt labdarúgók szerdán Kiskunhalas csapatával játszottak edzőmérkőzést, csütörtökön pedig Izsák meghívásának tettek eleget.

 

Ba János, Csori egykori labdarúgóként és lelkes szurkolóként figyeli a hazai csapat minden mérkőzését.
- Nagyon meg voltam elégedve a meccsel, bár az eredmény lehetett volna számunkra kedvezőbb is. Jó pár helyzetet kihagytak a fiúk. Sok új, fiatal arcot láttam a hazai csapatban, aminek külön örültem. Mi szurkolók nagy reményekkel várjuk az őszi szezont. Bár a mérkőzés elején a hazai legények kicsit keresték a helyüket, de aztán méltóképpen felvették a versenyt a magasabb osztálybeliekkel. Jó meccs volt, a végén mindkét fél megérdemelte a tapsot.







vnm

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés