Get Adobe Flash player
Barbi a Szik Szépe dobogóján Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 02. hétfő, 10:32

 

Legutóbb a múlt hónapban állt a helyi gimnazista szépség a legszebb lányok győztes sorába, az akasztói „Szik szépe” második udvarhölgyeként. Persze a dicsőséget nem adják ingyen, Barbi alakjának karbantartásáért rendszeresen jár konditerembe, hogy a következő megmérettetésen, a Vadkert Szépe versenyen is hozza a formáját.

 


És azt is alaposan megfontolja, hogy mit eszik, nem habzsolja az édességeket, rengeteg egészséges finomságot fogyaszt, mint például kedvencét, a tonhalsalátát. A cukros üdítők helyett pedig tiszta vizet iszik. A 174 centire nyúlt barna hajú, kék szemű hölgynek a mérleg épphogy hatvan kilót mutat, a méretei is irigylésre méltók. A dereka körül 70 centit, mellben 89-et, csípőben pedig 90-et mér a centi.

 

Az ifjú modell a szünidő kellemes napjait általában valamelyik vízparti stégen tölti, esténként pedig jöhet a buli, hétvégeken egy-egy fesztivál, ahová leginkább barátnőjével Tóth Vivivel megy. Persze azért a fiúk sem szorulnak háttérbe, bár jelen pillanatban kedves Barbink éppen szingli.

Boda Zsuzsa

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés