Get Adobe Flash player
A motorsport ígéretes tehetsége Nyomtatás E-mail
2010. július 26. hétfő, 09:50

A legnagyobb meglepetés és elismerés akkor következett, amikor a Talmácsi Gábor édesapja, István a versenyt követően megkereste Ádámot, és felajánlotta a jövő évi szezonban való közös együttműködést. A világbajnok édesapja meghívta Ádámot a saját szervezésű csapatába, emellett biztosít számára egy 600 köbcentis versenymotort, amivel a vadkerti kamasz rajthoz állhat a hazai bajnokság futamain.


Tarjányi Ádám a Hungaroringen bizonyított

 

A motor szervízelését és versenyekre való felkészítését azonban a Tarjányi családnak, illetve szponzorainak kell biztosítania. Ádám teljesítménye és az ott mutatott tehetsége sarkallta az ismert motorsport-mecénást a felajánlásra. Óriási elismerés ez a vadkerti srácnak, aki először nem is tudott mit reagálni az igen megtisztelő felkérésre, hiszen Talmácsi Gábor a sportbéli példaképe. A versenyt követően elmondta, következő versenyén, október 15-én még jobban megpróbál megfelelni a kihívásoknak, hogy ezzel is bizonyítsa, méltó a támogatásra. Addig pedig még egyszer rajthoz áll, augusztus 20-án a Kunmadarasi Gyorsulási Bajnokságon.


Szédítő sebesség, profi technika 14 évesen


- Ádám az idei évben szinkronversenyez a két szakágban, és szinte bármilyen motort tehetünk alá, megállja a helyét – nyilatkozta mosolyogva édesanyja, aki minden versenyt végigizgul a pálya széléről. – A tehetséges motoros legutóbb Kecskeméten édesapja Yamaha FYR 1300-ával bűvölte el az alkalmi közönséget, miután profikat meghazudtoló ügyességgel ledarálta a gumikat, néhány merész döntögetés alkalmával.
A vadkerti fiú már az első szezonjában komoly elismertséget szerzett a hazai élmezőnyben. Hajrá Ádám, csak így tovább!

vnm

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés