Get Adobe Flash player
XVI. Sátorosünnep Kecel szívében Nyomtatás E-mail
2010. július 22. csütörtök, 10:09

A Keceli Pünkösdi Gyülekezet ebben az évben is nagy sikerrel szervezte meg hagyományos Sátorosünnepét a település főterén.
A többnapos rendezvényt vidám gyermekprogramokkal, érdekfeszítő előadásokkal, színvonalas koncertekkel, izgalmas sportversenyekkel igyekeztek a gyülekezet szervező tagjai minél színesebbé és tartalmasabbá tenni.



A térségi szinten is nagy népszerűségnek örvendő ünnep igazán hasznos időtöltésnek bizonyult minden korosztály számára. A kicsik és a nagyobbak is jól szórakoztak a programokon, miközben kikapcsolódtak, feltöltődtek a közös beszélgetéseken.



Évről-évre többen vagyunk. Az első Sátorosünnepet, még a nevelési központon belül tartottuk 16 évvel ezelőtt- mondja Városi Ferenc, aki lassan négy évtizede lelkipásztor a keceli gyülekezetben. Ezután több éven keresztül a tűzoltóság melletti füves pályán vertük fel a sátrunkat, idén pedig a művelődési ház előtti területet vettük birtokba, ahol egyszerre akár kétszáz gyermek is részt tudott venni sportprogramjainkon, nagysátrunkban pedig még háromszázan is elfértek. A közösségi estéinket is sokan látogatták, az első naptól zsúfolt volt a nagysátor.



A keceliek mellett többen eljöttek rendezvényünkre a környező településekről, de sokan utaztak hozzánk Kalocsáról, Kiskunhalasról is. Lelkesítő feladat szervezni, megvalósítani valamit, ami másoknak öröm. Márpedig a keceli Sátorosünnep nemcsak a városban, hanem a térségben is sokak számára öröm.



Fiatalok népes csoportja fáradságot nem ismerve szervezte a programokat, lelkesen intézkedtek, hogy mindenki számára sokáig emlékezetes legyen a rendezvény, amellyel igyekeztünk vidám, értékes és tartalmas időtöltést kínálni.

Boda Zsuzsa

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés