Get Adobe Flash player
Ki hol nyaral? Nyomtatás E-mail
2010. július 16. péntek, 07:48

A füllesztő kánikulában aki csak teheti, nyaralni megy. Melyik a legkedveltebb úti cél és miért? Megkérdeztük az „utca emberét”.


Balázs Pálné Erzsébet:

- Badacsonyon a vejem szüleinek nyaralójában töltök egy hetet a családdal. Az elmúlt években is mentünk, idén sem hagyjuk ki. Egyszerűbb, kényelmesebb és olcsóbb, ami szintén nagyon fontos szempont.

 

Hornyák Rita és Bognár Alex:

- Minden évben nyaralunk valahol, van úgy, hogy kétszer is. Idén Gyopárosfürdőre utazunk három napra. Balatonra is megyünk, oda haverokkal, azt összekapcsoljuk egy-egy bortúrával, kirándulással is. Az elmúlt hat évben Hajdúszoboszlóra jártunk, ami nagyon tetszett, nem véletlenül Európa egyik legjobb fürdője.

 

Szlovák Tibor:

- Tavaly voltam nyaralni, idén azonban egyelőre nem tervezem, hogy megyek. Nem anyagi okai vannak. Ha összejönnek a körülmények, ha kipattan egy jó ötlet a baráti társaság fejéből, akkor nem lennék ellenére egy invitálásnak.

 

Opauszki Jánosné Ilona:

- Évente váltogatjuk, hogy hol belföldre, hol külföldre utazunk. Idén Telekesre megyünk nyaralni egy hétre a családdal. Azért döntöttünk e mellett, mert itt a férjem tud jet-skizni, a fiam horgászni és kellemes fürdőzési lehetőség is van, így mindenki a maga igénye szerint tud kikapcsolódni.

 

Breznyán János:

- A Tisza-tóra megyek horgászni egy hétre. Minden évben más és más helyre utazunk, de a társaság általában ugyanaz. Közös élmények kötnek össze minket, és itt ráadásul az üdülési csekket is el tudom használni.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés