Csörgő Vilmos országos ragsor első Nyomtatás E-mail
2010. július 13. kedd, 08:20

Lezárult az idei birkózó szabadfogású szezon. Az utánpótlás versenyzőknek négy országos rangsorversenyen volt lehetőségük bizonyítani rátermettségüket. Januártól júliusig az ország különböző városaiban zajlottak az egyes fordulók.



Csörgő Vilmos minden alkalommal a dobogóra tudott állni, fogyasztás nélkül a súlycsoportja alatt egy-két kilóval, míg a többi közelében végző ellenfelek mindegyike egy-két kilóval a súlycsoport fölött voltak. S bár az utolsó, Kaposváron rendezett OB-n, a fogyasztott, valamint a hazai pálya minden előnyét élvező helyi versenyző bírói segítséggel a döntőben úgy tudott a tusból szabadulni, hogy megharapta a mi versenyzőnket, a bírótól ajándékba kapott pontokkal győzött, az előző versenyeken elért helyezéseivel azonban messze lemaradva zárt a végelszámolásnál.

 

Csörgő Vilmos 90 ponttal a diák I. korcsoport 42 kg-os súlycsoportjának országos első helyén végzett birkózó sportág szabadfogású ágában.

Ősszel következik a kötöttfogású szakasz, ahol hasonló sikereket kívánunk a bajnoknak – nyilatkozta lapunknak Csörgő Vilmos, a birkózótanonc édesapja.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés