Get Adobe Flash player
Kiskőrös nyerte a megyei kupát Nyomtatás E-mail
2010. június 24. csütörtök, 13:16

Kiskőrös nyerte az Akker-Plus Bács megyei kupát. Szlovák László csapata a június 16-án, hazai pályán rendezett döntőn 3:1-re legyőzte a Harta együttesét, ezzel ők emelhették a magasba a bajnoknak járó serleget.



A kőrösiek parádésan kezdték a találkozót, a tizedik percben már 2:0-ra vezettek. Először Markó Ádám vette be a hartaiak kapuját, majd Judák Zoltán is megrezegtette az ellenfél hálóját. Az első játékrész végén szépítettek a vendégek, akik a második félidő elején is támadó szellemben játszottak, de nem volt bennük igazi átütő erő. A koronát Tóth Gábor tette fel a mérkőzésre, aki a 80. percben egy kontratámadásból szerzett góllal beállította a 3:1-es végeredményt.

A kiskőrösiek ezzel a győzelemmel megnyerték a megyei kupát. A bajnoknak járó serleget Losonczy László, a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség főtitkára adta át a győztes csapatnak.

- Hetek óta erre a mérkőzésre készültünk, ez meg is látszott sajnos az utolsó néhány bajnoki fordulónkon nyújtott teljesítményen. A döntőre szerencsére sikerült mindenkinek összeszednie magát – mondta Fekete Nándor, a kiskőrösiek középpályása. – Ez a győzelem személy szerint nekem is hatalmas sikert jelent, és Kiskőrösnek is óriási elismerés. A csapat nevében köszönöm a szurkolóknak az egész éves kitartást és buzdítást.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés