Önkéntes munkával újult meg az ovi udvara Nyomtatás E-mail
2010. június 22. kedd, 08:55

A kiskőrösi Batthyány úti óvoda és a Budapest Bank helyi fiókjának munkatársai a Törődés napja önkéntes program égisze alatt szépítették június 12-én az óvoda udvarát. A közös akció eredményeként egy kerti pavilon is épült.



A meleg idő beköszöntével, a nyári szünet előtt hétvégenként minden csoport, ovisok és szüleik egyaránt kerti partikat tartanak az udvaron ideiglenesen felállított sátorban. Ennek a sátornak a pótlására épült most fel fából a pavilon, mely év közben udvari játéktérként is használható lesz. Az önkéntes munka mellett a bank 100 ezer forinttal járult hozzá a felújításhoz szükséges eszközök beszerzéséhez.

 

A segítségnyújtás nem újdonság a bankfiók munkatársai számára, hiszen évek óta aktív szerepet vállalnak a helyi közösség életében, harmadik alkalommal vesznek részt valamely helyi intézmény támogatásában. Legutóbb a kiskőrösi Petőfi Általános Iskola Kisoroszi Tábora szépült meg az önkéntes akciójuk eredményeként.

 

- Nagyon örülök, hogy munkatársaim szívügyüknek tekintik, hogy a bank anyagi hozzájárulása mellett személyes közreműködésükkel is segítsék a város civil szervezeteit, gyermek- és ifjúsági intézményeit. A program népszerűségét mutatja, hogy évről évre több kollégánk vesz részt családjával együtt az önkéntes akcióban – mondta Szlanka Pálné, a Budapest Bank kiskőrösi fiókjának vezetője.

 

Boda Zsuzsa

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés