Get Adobe Flash player
Újabb négy pont a célegyenesben Nyomtatás E-mail
2010. június 01. kedd, 10:30

Egy hazai győzelemmel és egy idegenbeli döntetlennel folytatta a Kiskőrös LC felnőtt labdarúgó csapata a tavaszi derbi-sorozatot. A Dusnok ellen itthon tartották a három bajnoki pontot, a Solt otthonában pedig 2:2-es döntetlent harcoltak ki.

A május 22-ei Dusnok elleni hazai összecsapáson Füleki Antal és Markó Ádám is bevette a vendégek kapuját, így a kőrösiek 2:0-s végeredménnyel megszerezték a véghajrában kincset érő három pontot.

A 28. fordulóban a Solt elleni találkozó első félideje gól nélküli döntetlennel ért véget. A második játékrészben vezetést szereztek a hazaiak, a kőrösiek azonban nem vártak sokat a válasszal, Cebei Gergő beadását a jókor érkező Tóth Gábor váltotta gólra. Judák Zoltán egy kontratámadásból betalált a soltiak hálójába, 2:1-re alakítva ezzel az állást, az utolsó percekben azonban kiegyenlített a hazai csapat, így végül 2:2-es döntetlennel zárult a találkozó.

A kiskőrösiek a 28. játéknap után tizenkét győzelemmel, tíz döntetlennel, öt vereséggel és 44:25-ös gólkülönbséggel a megyei I. osztályú bajnokság ötödik helyén állnak. Június 2-án lejátsszák a korábban elhalasztott Kiskunfélegyháza elleni mérkőzést, június 6-án a Kalocsa ellen szállnak síkra hazai pályán, június 13-án pedig az Orgovány otthonában vendégszerepelnek majd.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés