Bács Trophy futam Vadkerten Nyomtatás E-mail
2010. június 01. kedd, 05:22

Hatalmas érdeklődés kísérte a Bács Trophy bajnokság idei III. futamát Soltvadkerten május utolsó hétvégéjén. A nagyszabású terepjárós tájékozódási találkozón hatvanhárom autó állt rajtvonalhoz. Volt olyan, aki 230 km-ről jött el, hogy részt vegyen a versenyen.



Immár öt éve rendeznek Bács Trophy viadalokat Vadkerten. Az idei futamot Lehoczki Ferenc polgármester indította útjára a sportcsarnok előtti parkolóból május 28-án este. Az autósoknak először éjszakai terepen kellett bizonyítaniuk, amit másnap a nappali etap követett. Az útvonalon összesen öt speciális, szalaggal körbehatárolt szakasz volt, melyet időre kellett teljesíteni.

 

A versenyzők öt kategóriában mérték össze ügyességüket. Az Extrém kategóriában Kalmár Norbert és Csizmadia Csaba végzett az élen, a Nagy Profik között a Tóth Tamás – Tóth Nóra duó bizonyult a legjobbnak, a Kis Profiknál Rajki Rajmund és Ajka Dénes lett az első. Kis Normál kategóriában Péli Tibor és Zámbori Hajnalka diadalmaskodott, a Nagy Normál versenyét pedig az Újszászi Zoltán-Újszászi Zoltánné páros nyerte meg. A Bács Trophyn megmérettette magát Domonyi László Kiskőrös polgármestere is.

 

- Nagyon örülök, hogy ilyen sokan eljöttek a futamra – fogalmazott Demeter János, a Motorsport Racing Club elnöke. – A verseny nagyon komoly előkészületet igényelt, ezúton is nagyon köszönöm a club tagjainak odaadó segítségét.

További képek a cikk galériájában >> (Bács Trophy futam Soltvadkerten)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

Cikk galériája

 

 
Hirdetés