Hatalmas sikert aratott a soltvadkerti gyereknap Nyomtatás E-mail
2010. május 31. hétfő, 05:12

Valóságos játék-kavalkád várta a legkisebbeket az iskola parkolójában rendezett városi gyereknapon május 29-én. A látványos előadásokkal színesített játék-birodalomban mindenki megtalálta a kedvére való programot.



A gyermekfalu főutcájában felállított sátrakban arcfestés, lufi-hajtogatás, kézműves foglalkozások, történelmi kvíz, kozmetikai tanácsadás és sok hasonló elfoglaltság közül válogathattak a gyerekek. A téren különböző ügyességi feladatokban, karika-dobásban, görkorcsolyában és célba lövésben próbálhatták ki magukat.

 

 

Az iskola udvarában felfújható ugráló vár és büfé fogadta a kikapcsolódni vágyókat, a falmászást bevállaló bátor gyerkőcök pedig toronymagasságból gyönyörködhettek a környékben.

 

A fedett színpadon tizenkét különböző nemzetiségű fellépő váltotta egymást folyamatosan. Az ír táncház, a gyermek-animációs színház, a bűvész-bemutató mellett fellépett a Ternye Lulugya, a Főnix és a Feel-Good tánccsoport, és természetesen a ki mit tud sem maradhatott el.

 

Az iskola, az óvodák és a művelődési ház dolgozói végig azon fáradoztak, hogy minden gyermek a lehető legjobban szórakozzon ezen a napon.

További képek a cikk galériájában >> (Városi Gyereknap Soltvadkerten)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

Cikk galériája

 

 
Hirdetés