Get Adobe Flash player
Júniusban zenés szórakozóhely nyílik a Pátriában Nyomtatás E-mail
2010. május 28. péntek, 08:46

Újra lesz zenés szórakozóhely Kiskőrösön a Pátria épületében. Szedmák Tamás, a Kiskőrös Ifjúságáért Egyesület elnöke elmondta, Club Joy néven új tartalommal indul a szezon, melynek előkészítése most folyik.

A földszinti szórakozóhelyet egy, a környéken jól ismert, a szórakoztatóiparban, diszkók világában több évtizedes múlttal rendelkező cég veszi át. Jelenleg a helyiség felújításán dolgoznak, hiszen az új üzemeltető modern, igényes és az eddiginél tágasabb szórakozóhelyet szeretne kialakítani, elsősorban a nagykorúak számára.

Természetesen nem szűnik meg az ifjúsági központ, de a jövőben a Pátria Klubon az épület emeleti helyiségeit kell érteni, ahol folytatódnak és bővülnek a nagysikerű rendezvények, mint a Dumaszínház, a Polgári Esték, tánctanfolyam, Hangolka, versíró klub, színjátszó kör és egyéb rendezvény-sorozatok. Az elnök azt is nyomatékosította, hogy a jövőben a humoros, és közéleti jellegű előadások mellett tudományos témájú, valamint ismert médiaszemélyiségeket felvonultató előadások is lesznek.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés