Get Adobe Flash player
Májusi éremeső a vadkerti birkózóknál Nyomtatás E-mail
2010. május 26. szerda, 08:01

Dobogós helyezések sokaságával zárták a májusi versenyeket a soltvadkerti birkózók. Szeg Sándor edző tanítványai Kiskunfélegyházáról, Felsőhegyesről és Túrkevéről is érmekkel gazdagodva tértek haza.



A május 8-ai kiskunfélegyházi Kiskun Kupán kirobbanó formában versenyeztek a vadkertiek. Román Tamás az 55 kg-osok között aranyérmet szerzett, Csaboda Nikolett 64 kg-ban második lett, Nagy István a 31 kg-osok mezőnyében ezüstérmet harcolt ki magának, Varga Róbert 53 kg-os súlycsoportban a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 

Május 9-én a szerbiai Felsőhegyesen megrendezett Kötöttfogású Meghívásos Birkózást Népszerűsítő Versenyen két pontszerző helyet szereztek a soltvadkertiek. Román Tamás második helyezett lett, Varga Róbert az ötödik helyen végzett.

 

Május 22-én a túrkevei Országos Meghívásos Szabadfogású Versenyről is szép eredményekkel tértek haza. Nagy István és Román Tamás aranyérmet szerzett, Csaboda Nikolett ezüstérmet akaszthatott a nyakába, Varga Róbert és Kanizsai Kristóf a negyedik helyen zárta a küzdelmeket, Ferencfi Richárd pedig az ötödik helyet szerezte meg.

A soltvadkerti birkózók nagy erőbedobással készülnek az augusztus 15-25. közötti kemencei edzőtáborra.

 

Beischlag Péter a SOTE TFSE színeiben versenyezve öregbíti városunk hírnevét. A 16 felsőoktatási intézmény részvételével zajlott V. Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokságon szabadfogásban 66 kg-ban bronzérmet szerzett, kötöttfogásban pedig az ötödik helyen végzett.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés