Get Adobe Flash player
Tíz pontra nőtt a Kecel FC előnye Nyomtatás E-mail
2010. május 17. hétfő, 18:09

Veretlenül zárta az utolsó négy fordulót a Kecel FC. Toronymagasan vezetik a tabellát, négy mérkőzéssel a szezon vége előtt tíz pontra nőtt az előnyük az Öregcsertővel szemben, így most már karnyújtásnyi közelségbe került a bajnoki cím.



A Kecel FC itthon és idegenben is verhetetlen. A 23. fordulóban a városi rangadón 7:1-re legyőzték a Kecel Senior gárdáját, majd egy héttel később a nyolcadik helyen álló Vadkert FC otthonából is 1:0-s győzelemmel tértek haza. Május 9-én egy igazi gólzáporos találkozón 6:4-re felülkerekedtek az Újtelek együttesén. A 26. forduló kemény összecsapást hozott, mivel a harmadik helyen szereplő Kiskunhalasi Spartacus ellen léptek pályára a keceliek. A találkozót Lukács Zoltán, Molnár Zoltán és Sárközi Attila góljaival 3:1-re megnyerték, így 22 győzelemmel, három döntetlennel és egy vereséggel fölényesen vezetik a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportját.

A 27. forduló különösen izgalmas derbit ígér, hiszen akkor a második helyen álló Öregcsertő ellen szállnak síkra.

Hunyadi László edző maximálisan meg van elégedve a játékosok akaratával, munkájával.

- Nagyon fontos számunkra a véghajrá, eddig hét ponttal vezettünk, most már tíz pontra nőtt az előnyünk. A csapategységet jól mutatja, hogy a lélektanilag fontos mérkőzéseken is helyt tudtunk állni, és képesek voltunk a célegyenesben is legyőzni a rivális csapatokat. Bízom benne, hogy ugyanilyen lendülettel és hozzáállással, sérülések nélkül végig tudjuk játszani a bajnokságot.

A Kecel Senior csapata a 24. fordulóban 1:0-s vereséget szenvedett a Jászszentlászló otthonában, a következő körben azonban 2:0-s győzelmet arattak a Kötöny SC ellen idegenben. Május 16-án hazai pályán 8:1-re kikaptak a Szanki Olajbányász együttesétől.

A 26. játéknap után hét győzelemmel, egy döntetlennel és tizennyolc vereséggel a tabella 13. helyén állnak. A hátra lévő négy fordulóban a Homokmégy, a Bócsa, a Tázlár és a Jánoshalma ellen lépnek pályára a Senior játékosai.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés