Get Adobe Flash player
Szomszédvári rangadóra készülnek a férfi kézisek Nyomtatás E-mail
2010. május 13. csütörtök, 11:38

Kecel vagy Kiskőrös áll a dobogóra? A férfi kézilabda bajnokság zárásaként a két nagy rivális, a Kecel KC és a Kiskőrösi KSK lép pályára Kecelen, május 22-én. A végeredmény dönti el a dobogós helyet mindkét csapat számára.



Dunaferr SE II - Kiskőrösi KSK 32:25 (félidőben 12:11)

Április 25-én a nagy rivális fogadta a kiskőrösieket. A Dunaferr Se II. a tabellán a Kőrös előtt álló csapat, nem véletlen, hogy kemény csatára készültek játékosok. Az első félidőben megszorongatták a hazai gárdát, csupán egy gólos előnnyel zárták a félidőt. A második félidőben azonban elhúztak, bár a kiskőrösiek mindent megtettek, hogy ez ne sikerüljön. A jóval profibb csapat kiváló játékot mutatott, és hét gólos előnnyel megnyerte a mérkőzést.

Kiskőrösi góllövők: Csermák Gábor 11/2, Kovács Árpád 6, Reichert Zoltán 3, Vass Péter 3/1 és Hangya Tamás 2/1

 

HSC Egyesület Hőgyész - Kecel KC 20:25 (félidőben 11:10)

A keceli csapat ugyanezen a hétvégén a HSC Egyesület Hőgyész gárdáját sorozta meg. Bár az első félidőt a keceli sportolók is egy gólos hátránnyal zárták, a második félidőre kiválóan szerepeltek. A meccs végére szép eredmény alakult, a jó összjáték ötgólos előnyt hozott.

Keceli góllövők: Ignácz Vilmos 12/3, Virág Sándor 5, Ördögh József 4, Perjési Nándor 2, Ernszt Szabolcs 1, Berta Tibor 1.


Balatonboglári SC - Kecel KC 25:31 (félidőben 11:15)

Kiegyensúlyozott, magabiztos győzelemnek lehettek tanúi azok a szurkolók, akik elkísérték a keceli kézilabdásokat a Balaton-parti városba. A mérkőzés megmutatta, a Kecel csapata remek formában várja a bajnokság végső küzdelmeit.

Keceli góllövők: Ignácz Vilmos 9/2, Virág Sándor 8, Perjési Nándor 5, Ördögh József 3, Berta Tibor 3, Berta László 1, Bonyhádi Tibor 1, Újvári Ákos 1.

 

Dunaföldvár VKC - Kiskőrösi KSK 28:34 (félidőben 18:16)

A hazaiak az első félidőt kétgólos előnnyel zárták, ám a kiskőrösiek összekapták magukat és hat gólos fölénnyel győztek. Ez szinte kötelező volt, ha a dobogó harmadik helyéért ringbe akarnak szállni a szomszédokkal, a Kecel KC-vel.

Május 15-én a kiskőrösi fiúk itthon játszanak a HSC Egyesület Hőgyész csapata ellen, s papírforma szerint győzelem jósolható, csak úgy mint a keceliek pécsi játékán, amely szintén a nagy összecsapás előtti hétvégén, lapunk megjelenése idején zajlik. A tabella tízedik helyén álló pécsi egyetemistákkal, a PEAC-cal vélhetően magabiztos győzelem borítékolható, legalább is a tervek szerint.

 

V. Nagy Melinda

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés