Ki a mester két keréken? Nyomtatás E-mail
2010. május 13. csütörtök, 11:06

Kiváló eredményekkel tértek haza a kistérségi diákok a "Ki a mester két keréken?" elnevezésű kerékpáros közlekedési verseny békéscsabai régiós döntőjéről, ahol megyénket képviselték a csongrádi és békési versenyzők mellett.


 

A Bács-Kiskun megyeiek csapatának tagjai közül hárman a kiskőrösi Bem iskolában, a Bácsi Csaba vezetésével működő kerékpáros szakkörben sajátították el a helyes kerékpáros közlekedés szabályait, és szerezték meg a kellő gyakorlatot a jó versenyeredményhez.

Eszenyi Ildikó lány kategóriában első, Eszenyi Noémi második, Bránya Tamás fiú kategóriában negyedik lett a régiós versenyen, melynek célja a 10-12 év közötti gyermekek kerékpározási tudásának fejlesztése, a helyes közúti közlekedésre való nevelése, KRESZ-szabályok megismertetése, versenyzési lehetőség biztosítása volt.

A negyedik csapattag, Aszódi Gergő, a tabdi általános iskola tanulója harmadik hellyel büszkélkedhet a fiú kategóriában. Őt Tóth Sándor készítette fel a versenyre.

Az országos megmérettetésre június 19-én kerül majd sor Budapesten, ahol a Dél-alföldi régiót Eszenyi Ildikó, Eszenyi Noémi valamint Aszódi Gergő képviseli majd.

 

Boda Zsuzsa

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés