Get Adobe Flash player
Négy iskola diákjai versengtek a tavaszi atlétikai tornán Nyomtatás E-mail
2010. május 05. szerda, 09:41

Négy iskola diákjai versengtek a tavaszi atlétikai tornán, ahol a legkisebb korosztálytól a végzősökig mindenki megmutathatta erejét és tehetségét három-, négy-, illetve öt-próbán, valamint 4 x 100 méteres váltófutásban.

Három próbában a fiúknál a Bem iskola csapata végzett az élen, maga mögé utasítva a petőfis és a vadkerti diákokat. A lányoknál a petőfisek bizonyultak a legügyesebbnek, őket követték a vadkertiek, majd a bemesek.

Egyéniben Torgyik Pál, Lengvári Szabolcs, Trifun Gergő valamint Bognár Erika, Somogyi Krisztina és Eiler Dóra álltak a dobogóra. Négy próbában a fiúknál a vadkerti gyerekek vitték el a pálmát a Petőfi és a Bem előtt, a lányoknál viszont a petőfisek voltak a legjobbak. Egyéniben két vadkerti fiú mögött Fábián Tamás hozta el a harmadik helyet, még a lányoknál Juhász Vivien petőfis diák lett a győztes. Szombati Mirtill a harmadik helyen zárt.

Ebben a korcsoportban a vadkertiek nyerték a 4 x 100 méteres váltófutást.

Ötpróbában a fiúk között a Petőfi iskolások bizonyultak a legügyesebbnek, majd a bemesek, végül a vadkertiek zárták a sort. A lányoknál a gimisek taroltak, megelőzve a bemeseket, a vadkertieket és a petőfiseket. Stenczel András, Kelemen Szilárd, Újházi Barna valamint Mester Abigél, Szentpéteri Flóra és Teknyős Enikő egyéni teljesítményét éremmel jutalmazták.

4 x 100 méteres váltófutásban a gimnazista lányok szedték legjobban a lábukat (Teknyős Enikő, Ba Luca, Belák Bernadett, Mester Abigél). Második lett a Bem iskola csapata (Szentpéteri Flóra, Antal Dorina, Szatmári Dóra, Sztraka Vivien), harmadikként ünnepelt a Petőfi iskola gárdája (Dicsa Zsuzsa, Janicsek Erika, Mezei Szilvia, Dedák Enikő). A fiúknál a Petőfi iskola végzett az első helyen (Kelemen Róbert, Kelemen Szilárd, Újházi Barna, Slajkó István), a Bem szerezte meg az ezüstöt (Hlavács István, Markó Roland, Veres András, Szentgyörgyi Márk) maguk mögött hagyva a vadkerti fiúkat.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés