Rockabilly Fesztivállal izzít az idei nyár Nyomtatás E-mail
2010. április 30. péntek, 10:54

A nyári szezon igazi csemegét tartogat a kikapcsolódni és szórakozni vágyók számára a Vadkerti-tó partján. A hagyományos motoros találkozó, bor- és sörfesztivál mellett idén a Rockabilly Fesztivál is tovább fűszerezi majd a forró nyári napokat.

Az üdülési szezon közeledtével befejeződtek a korszerűsítési, átalakítási munkálatok a Vadkerti-tó partján. Mind a beton-színpad előtti, mind a kemping melletti mellékhelyiségeket igényesen felújították, és az üdülőház is vadonatúj gyepfelületet kapott.

Idén is lesz Vadkerti Kártya, melyet változatlanul, felnőtteknek 2000, gyerekeknek 1000 forintos áron lehet megvásárolni a Komszolg Kft. irodájában. A Vadkerti Kártyából, mely ingyenes strandbelépési lehetőséget biztosít, tavaly 1300 darab fogyott. Újdonság ettől az évtől kezdve, hogy az üdülő-tulajdonosok is kapnak külön kártyát, mely a felnőtteknek 4000, a gyerekeknek 2000 forintba kerül. Idén is karszalagos beléptető rendszer működik majd a strand területén 9-től 18 óráig.

 

 

A 2009. év kiemelkedően jó volt a turizmus szempontjából, a Büdös-tó partján 84.000 látogató fordult meg- tájékoztatott Hári Miklós, a Komszolg Kft. vezetője. A szervezők gazdag programkínálattal gondoskodnak róla, hogy idén is ilyen nagy népszerűségnek örvendjen Soltvadkert gyöngyszeme.

A májusi motoros találkozót a nagyszabású BMW-találkozó követi majd június 18-20. között. A július első hétvégéjére eső borfesztivál idén is felhőtlen kikapcsolódást ígér, hiszen színpadra lép többek között Tabáni István, Karda Bea, Bangó Margit és a BNF együttes, vasárnap este pedig a legendás Bikini tépi a húrokat.

A július 31. és augusztus 1. közötti sörfesztiválon az Első emelet, a Back II Black, a Dolly Roll és Puskás Peti szórakoztatja a közönséget.

Az idei nyár nagy újdonsága az Elvis Presley korabeli életérzés jegyében zajló Clippers Rockabilly Fesztivál lesz augusztus 13-15. között. A rock and roll aranykorát a frizurák és ruhák mellett többek között a Clippers, a Rock and Roll Cats és a Roll Skate Boogie segítségével eleveníthetjük fel. Két dumaszínházas produkció is lesz a programok között, mikrofont ragad Bruti és a Szomszéd Néni Produkciós Iroda is.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés