A csapatépítés a cél a vadkerti kéziseknél Nyomtatás E-mail
2010. április 27. kedd, 12:30

Elrajtolt a megyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokság tavaszi küzdelemsorozata. A Soltvadkerti FKC egy idegenbeli vereséggel, egy elhalasztott mérkőzéssel és egy magabiztos hazai győzelemmel nyitotta a szezont.



A tavasz első játéknapján, a tizedik fordulóban a harmadik helyen álló Kiskunfélegyháza II. otthonában vendégszerepeltek a soltvadkerti kézisek. Az első félidőben fej-fej mellett küzdöttek, és 14:14-es állásnál fordultak. A második játékrészben azonban már nem sikerült hozni a formájukat, végül 30:24 arányban kikaptak a hazai csapattól.

A 11. fordulóban pihenőre kényszerültek, mivel a Soltvadkert - Bácsalmás összecsapást június közepére halasztották. Április 25-én ismét magukra találtak a vadkertiek, és hazai parketten magabiztos győzelmet arattak a Tiszakécske felett. Már az első félidő végén is 11:9-re vezettek, majd a szünet után még tovább növelték előnyüket, és a kidolgozott csapatmunkának köszönhetően a meccs végén 28:21-es fölénnyel hagyhatták el a pályát. A Soltvadkerti FKC jelenleg a megyei I. osztályú bajnokság nyolcadik helyén áll.

Mihók Péter edző örül annak, hogy végre sérülések nélkül, nagy létszámban tudnak kiállni a vadkertiek.

- Ebben az idényben a jövőbe tekintő, összehangolt csapatépítést tűztük ki magunknak elsődleges célként. Ennek érdekében szeretnénk minél több tehetséges fiatalt bevonni a soltvadkerti férfi kézilabda életbe. Tavasszal visszatért hozzánk Bondor Vilmos, aki beálló poszton erősíti a csapatot. Szerencsére nagy létszámban, sok csereemberrel tudtunk játszani, ami a rutinnal párosulva meg is hozta az eredményét a Tiszakécske elleni találkozón.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés