Bírói döntésen úszott el a döntetlen Nyomtatás E-mail
2010. április 20. kedd, 15:07

Hullámvölgybe került a Kiskőrös LC megyei I. osztályú labdarúgó csapata. A 21. fordulóban 1:0-s vereséget szenvedtek a Harta otthonában, április 18-án pedig az erősen vitatható játékvezetői döntéssel beárnyékolt mérkőzésen 2:1 arányban alulmaradtak a Kunszállással szemben.



A Harta elleni, idegenbeli találkozón elpártolt a szerencse a sok sérülttel felálló kiskőrösiektől. Szlovák László edző tanítványai 1:0-ra kikaptak.

A 22. fordulóban hazai pályán csaptak össze a Kunszállás együttesével. Füleki Antal, a csapat házi gólkirálya már a második percben bevette az ellenfél kapuját, a vendégek azonban egy tizenegyesből szerzett találattal még az első félidőben kiegyenlítettek. A kiskőrösiek többször is veszélyeztették az ellenfél kapuját, a helyzetek közül egyet értékesítettek is a 60. percben, a gólt azonban a bíró lesre hivatkozva nem adta meg. A kunszállásiak végül a 70. percben szerzett fejes góllal beállították a 2:1-es végeredményt. A vitatott játékvezetői döntéssel elúszott a döntetlennel járó bajnoki pont.

A Kiskőrös LC a 22. játéknap után kilenc győzelemmel, hét döntetlennel és öt vereséggel továbbra is a bajnoki tabella ötödik helyén áll. Mindössze két ponttal maradnak le a negyedik helyezett soltvadkertiektől, és 29:18-as gólarányukkal a mezőny egyik legjobban védekező csapatának számítanak.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés