Get Adobe Flash player
Taroltak a wattaysok Nyomtatás E-mail
2010. április 20. kedd, 09:04

A KTKT Wattay Középiskola és Szakiskola diákjai az elmúlt hetekben két tornán is brillíroztak, a Dózsa Kupáról két arany és egy bronz serleggel tértek haza, és a tizenkét csapat részvételével zajló Vári Szabó Kupán is aranyérmet szereztek.

A wattaysok április 8-án három kategóriában, női és férfi kézilabdában valamint labdarúgásban mérték össze ügyességüket a kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és a házigazda Kiskunmajsa játékosaival a hagyományos Dózsa Kupán. Fociban nem akadt ellenfelük, magabiztosan, két győzelemmel az első helyen végeztek, a kiskőrösi Tóth Balázs gólkirály lett.

 

 

Férfi kézilabdában különös szituáció alakult ki, a körbeverés miatt minden csapat egy nyert és egy vesztett meccset könyvelhetett el magának, így a gólarány döntött közöttük, de a wattaysok ebben is a legjobbnak bizonyultak, ezzel megszerezték második aranyérmüket. Csúzi Tibor a gólkirálynak, Valkai Gábor pedig a legjobb kapusnak járó különdíjat vehette át.

Női kézilabdában nagyon szoros mérkőzéseket követően végül a harmadik helyen végeztek a kiskőrösiek. A legjobb játékosnak a wattays csapat motorját, Lőrincz Rékát választották.

 

 

A wattays diákok az április 16-17-én megrendezett Vári Szabó Kupa labdarúgó tornán is elhódították az első helyezettnek járó serleget. Tizenkét csapat vágott neki a küzdelmeknek, akik két csoportra osztva először körmérkőzéses rendszerben játszottak egymással. A kőrösiek két győzelemmel és három döntetlennel csoportelsőként végeztek, így ők kerültek be a másnapi döntőbe, ahol a kiskunhalasi Bibó István Gimnázium válogatottját 1:0-ra legyőzve aranyérmet szereztek. A legjobb kapusnak járó különdíjat Engler Antal vehette át. Kuti Tamás védőként, Cebei Gergő pedig csatárként vállalt oroszlánrészt a csapat sikerében.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés