Vezetőségváltás a tabdi tűzoltóknál Nyomtatás E-mail
2010. április 14. szerda, 11:47

Tisztújító közgyűlést tartottak az idén 60 éves Tabdi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. A civil szervezet Sipiczki Zoltán helyi aktivistát választotta elnöknek, aki már gyerekkora óta lelkes tagja az egyesületnek.


- Az előző elnök, Vancsura András a továbbiakban, mint tiszteletbeli örökös elnök segíti a fiatalok munkáját. Andriska László, az egyesület titkára lemondott, ezúton is köszönjük a hosszú évek alatt végzett, segítőkész, áldozatos munkáját - fejezte ki háláját a tagság nevében az új elnök.

 

A közgyűlést követően elmondta, terveik között első helyen szerepel, hogy az egyesület alapításának 60 évfordulóját idén nyáron nagyobb volumenű rendezvénnyel szeretnék megünnepelni. Hangsúlyozta, hogy a szervezés folyamatban van, a benyújtott pályázat eredményét várják. Előzetesen is minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

Hosszú távú céljaik közt szerepel annak a munkának a folytatása, amely a tabdi tűzoltó egyesület eddigi működését példaértékűvé tette a kistérségben, sőt az országban is. Céljuk tovább öregbíteni az egyesület hírnevét, folytatni a közösségi élet szervezését, területi és országos versenyeken pedig több, pontosan négy csapattal is megmutatni felkészültségüket. A működéshez és a fejlődéshez pályázatokat nyújtanak be. Az új elnök terve az is, hogy kiemelten ápolják a kapcsolatot a környező és távolabbi egyesületekkel.

 

A közgyűlés határozata alapján a továbbiakban elnökként a titkári feladatokat is Sipiczki Zoltán látja el.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés