A Kőrös legyőzte a nagy riválist Nyomtatás E-mail
2010. április 13. kedd, 04:50

A kiskőrösi serdülő korosztályos labdarúgó csapat 3:1 arányú győzelmet aratott a Kecel gárdája felett, és ezzel elhódította a nagy rivális szomszédvártól a megyei I. osztályú serdülő bajnokság közép csoportjának listavezető pozícióját.

A kiskőrösi együttes a tabella második helyéről vágott neki a tavaszi küzdelemsorozatnak. A téli szünetet követő első összecsapáson magabiztos 4:1-es győzelmet harcoltak ki a Soltvadkert otthonában. Április 1-jén is folytatták a megkezdett jó sorozatot, tizenegy gólt szórtak az Akasztó kapujába hazai pályán, majd két nappal később fölényes 9:0-s diadalt arattak a Harta ellen idegenben.

A 14. forduló után még mindig holtversenyben álltak a Kecel csapatával, mindketten tizenkét győzelmet és egy vereséget szereztek addig, így kettejük között mindössze a gólkülönbség billentette a Kecel javára a mérleg nyelvét.

Április 10-én a várva-várt rangadón végre egymásnak feszült a két rivális együttes. A színvonalas derbi végül a kőrösiek 3:1-es győzelmével ért véget, ezzel három ponttal megelőzték a tabellán a kecelieket. Maglódi Viktor kettő, Kudron István pedig egy találattal járult hozzá a sikerhez.

- Maximálisan elégedett vagyok a csapat teljesítményével - fogalmazott Füleki Antal edző. - Sajnos három meghatározó emberem is hiányzott ezen az összecsapáson, de a játékosaim átérezték a mérkőzés súlyát, jelentőségét, és ennek megfelelően odaadóan, harcosan küzdöttek. Nagyon büszke vagyok az akaraterejükre és a küzdeni tudásukra.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés