Tartják az ezüsthelyet a kőrösi ifisek Nyomtatás E-mail
2010. április 09. péntek, 09:29

A Kiskőrös LC ifjúsági labdarúgó csapata a Kerekegyháza fölötti fölényes, 3:0-s hazai győzelemmel köszöntötte az áprilist. Egy héttel korábban alulmaradtak az akasztóikkal szemben, de így is sziklaszilárdan tartják magukat a megyei I. osztályú bajnokság második helyén.

Március 28-án a hatodik helyen álló Akasztó otthonában léptek pályára Beregszászi Sándor tanítványai. Az idegen pálya sajnos nem hozott szerencsét a kőrösieknek. Kovács Béla Zsolt bevette az akasztóiak kapuját, de a hazaiak végül 2:1 arányban jobbnak bizonyultak náluk.

Április 4-én a huszadik fordulóban a Kerekegyháza elleni találkozón ismét megtalálták góllövő cipőjüket. Kecskeméti Péter már a mérkőzés elején, a nyolcadik percben vezetést szerzett a kőrösieknek, majd a 63. percben ismét remekelt, ezzel 2:0-ra alakította az állást. A kegyelemdöfést Maglódi Viktor 67. percben szerzett találata adta meg a kerekegyháziaknak. Maglódi ezzel a góllal beállította a 3:0-s végeredményt. A Kiskőrös LC ifi csapata tizenöt győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel magabiztosan őrzi második helyét a tabellán, 53:10-es gólkülönbségükkel továbbra is ők büszkélkedhetnek a legjobban védekező csapat címmel.

Április 11-én a tizenegyedik helyen szereplő Harta SE otthonában vendégszerepelnek a kőrösiek, április 18-án, a huszonkettedik fordulóban pedig hazai pályán csapnak össze a kilencedik helyen álló Kunszállás együttesével.

 

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés