Get Adobe Flash player
Cirkusztól a színpadig Nyomtatás E-mail
2010. március 25. csütörtök, 11:55

A Tabdi Amatőr Színjátszók felnőtt csoportja a tavalyi Kevély bíró után új zenés vígjátékkal rukkolt elő. Az Őrültekháza 2., a szálloda című darabot is vastapssal fogadta a közönség március 21-én a tabdi művelődési házban.




Picard Tünde vezető szerint a tavalyi Kevély Bíró című darab sikere után nagy kihívás volt egy újabb színmű összeállítása. Az amatőr csoportnak a közönség vastapsa alapján sikerült megfelelni az elvárásnak.

- Az Őrültekháza 2. része tele volt gegekkel és humoros jelentekkel - mondta Picard Tünde főszervező, amatőr színi direktor, a darab írója és rendezője. - A 13 színjátszónak szerencsét hozott a 13-as szám. A legfiatalabb és legidősebb amatőr között 25 év van, mégis együttműködésük teljes harmóniát teremtett a vígjátékban. A darabban fölfedezhető volt a családi örökség, a cirkusz világa. A komédiában megjelent a varieté sokszínűsége, humora, varázslata, s a cirkusz egyik fiatal artistája, Picard Endre is, aki már 10. éve járja a világot. Persze a sikerhez elkerülhetetlen volt nagyszerű társai, Daninger Zoltán és Fodor Zoltán szerepjátéka. A színpadi mű olyan, mint egy finom torta: kell hozzá a hófehér cukor: Hetényi Evelin, Lengyel Dóra, Kis Anett, a zamatos aroma: Szedmák Franciska, Judák Mária Renáta, az élesztő: Biloscsuk Izabella, Sipiczki Erika s persze a torta máz: Bíró Kornél és Gargya Tamás. A sok összetevő, akármennyire is különbözök, ha megfelelő arányban vannak összekeverve, igazi örömöt okozhatnak az ínyenceknek. S bátran állíthatom, hogy ez az arány pont megfelelő!

A sikerre való tekintettel a darabot ismét színpadra viszik a tabdi színészek.

További információ: tabdi-szinjatszok.gportal.hu

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés