Alapítványi bál Bócsán Nyomtatás E-mail
2010. március 16. kedd, 11:11

Bócsa Község Oktatásáért, Közművelődéséért Alapítvány Kuratóriuma március 6-án nagyszabású bált szervezett, ahol vendégül látta az alapítványt támogató magánszemélyeket. A jótékonysági rendezvényen Koós Réka is fellépett.

 

 

 

A település lakossága, mint már annyiszor, most is bizonyította összetartását, amikor külön kérés nélkül sorra érkeztek a tombola-felajánlások, pénzadományok, térítésmentesen sültek a sütemények a vacsorához, a több fogásos menühöz a vadásztársaság biztosította a hús-alapanyagot, a rendezvényt lebonyolító vállalkozó – Pálinkás Attila - a büfé teljes bevételét adományozta az alapítvány részére, és még megannyian tettek hozzá egy-egy szeletet a sikerhez.

Az idei évben a kuratórium vendégművészt is hívott, Koós Réka személyében, aki bájos egyéniségével és kedves humorával megalapozta a bál fergeteges hangulatát. A bál bevételét az általános iskolai tanulók versenyeztetésére, jutalmazására, kirándulások támogatására és az iskola fejlesztésére kívánja majd felhasználni az Alapítvány.

 

Bővebben a Régió Napló következő számában olvashatnak.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés