Ékszerrablás Kiskunhalason Nyomtatás E-mail
2010. március 10. szerda, 15:02

Ismeretlen tettesek kedden délután fél négy körül bementek egy kiskunhalasi ékszerboltba, az ott dolgozó 27 éves eladó nőt a raktárba tuszkolták, kezét, lábát megkötözték, majd kb. 15 millió forint értékű arany és ezüst ékszerekkel távoztak. Az ékszerek között férfi aranyláncok, férfi és női arany karláncok, arany medálok, aranygyűrűk és ezüst gyűrűk és láncok vannak.

 

 

 

 

A férfiak személyleírása:

Az egyik 170-180 cm magas, közepes testalkatú, 30-40 év körüli lehet, fején fekete színű, siltes kötött sapkát, bézs színű zippzáras felsőt és fekete színű melegítő alsót, lábán szürke színű NIKE sportcipőt és napszemüveget viselt.

A másik személy alacsonyabb, szintén közepes testalkatú, életkora 20-30 év között lehet, fején fekete színű baseball sapkát, közép szürke színű kapucnis felsőt és sötét színű feltehetően melegítő alsót viselt.

Kérjük, hogy aki a személyeket felismeri, látta a Mátyás téren kedden a délutáni órákban vagy esetleg feltűnt a szokatlan öltözékük, hívja a kiskunhalasi rendőrkapitányságot, vagy értesítse bármelyik rendőri szervet! Telefon: 06-77/423-255 vagy 107 vagy 112.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés