Rengeteg fát loptak a téli hónapokban Nyomtatás E-mail
2010. március 10. szerda, 14:11

Végeláthatatlan a téli hónapok illegális fakivágási listája. Kiskőrösön a Szűcsi térségében hat falopás történt az elmúlt időszakban, ebből öt esetben meg is találták az elkövetőket - tudtuk meg Horváth Attilától, a kiskőrösi kapitányság nyomozói alosztályának vezetőjétől.

 

 

 

December elején 8 köbméter fát vágtak ki a Szűcsiben 120 ezer forint értékben. A természetvédelmi őr tetten érte a Zastawával utazó favágó csapatot. Ugyanebben a hónapban a Turjános területén két elkövető tuszkolt egy Zsiguliba 22 ezret érő, másfél köbméter fát.

J. Attila és fivére Rómeó nemrégiben fával megrakott lovas kocsival baktattak az Izsáki úton. Egy szolgálatból hazafelé tartó rendőr megállította a gyanús rakománnyal közlekedőket és igazoltatta a férfiakat, akik nem tudtak kellő magyarázattal szolgálni, a mintegy másfél köbméter, 25 ezer forintot érő akácfa eredetét illetően.

 

Hozzászólások  

 
#2 kisvirág 2010-03-17 22:16
YAY hát fáznak szegények... És hát Rómeó és Attila nem eleggé "művelt", nekik is kellene szavazócédulát gyűjteni, mint ahogy több politikai párton belül elkövető bűnözőnek, hogy mentességet élvezzenek...
Én eleve lecsuknék minden mentesség kérőt...legyen akár melyik párt képviselője. Ha bűnösök, akkor bűnhödjenek..!!! "a Tessírek is a luvak gazsdijával együtt".
 
 
#1 szeppentő 2010-03-12 15:48
Drága Tessíreim há mé nem mondtátok hogy így tanátátok?Ti csak a luvaknak a gazsdáját kerestétek.
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés