Sokféle bajon segíthetnek a természetes olajok Nyomtatás E-mail
2010. január 29. péntek, 16:13

 

A hidegen sajtolt, száz százalékos magolajok, olajos és alkoholos kivonatok kiváló élettani hatását a szakirodalom bizonyítja. Sokféle bajra lelhetünk gyógyírt közöttük.

 

Ezek az olajok nem tartalmaznak tartósítószereket, színező- és ízfokozó anyagokat, csupa természetes összetevőből állnak - mondja Aszódiné Terézke, a Teréz Gyógycikk tulajdonosa.

 

 

Minden bajra van valami gyógyír a cseppek között, a legkeresettebb a máriatövismag-olaj, a lenmagolaj és a hagymácska csepp. A máriatövismag-olaj elősegíti a szervezet méregtelenítését, az epe és a máj kiegyensúlyozott, megfelelő működését. Böjthöz, méregtelenítő kúrákhoz, májgyulladás, májzsugor esetében kiváló, hiszen oldja a májban lerakódott méreganyagokat, gyógyszermaradványokat, vegyszereket.

 

A lenmagolajat a gyártó telítetlen zsírsavforrásként és az emésztés megkönnyítésére ajánlja. A készítmény több mint 50 százalékban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat, omega 3 és omega 6 zsírsavakat, az egyszeresen telítetlen zsírsavakból az olajsavat tartalmazza.

 

A hagymácska csepp a tisztítókúrák kiváló segítője. Elősegíti a vér tisztulását, csökkenti a magas vérnyomást és a szervezet különböző lerakódásait. Előnyösen befolyásolhatja a vér vérzsír, összes koleszterin, illetve LDL koleszterin és triglicerid szintjét.

 

Támogathatja az immunrendszer hatékonyabb működését, hozzájárulhat a bélrendszer egészségesebb működéséhez, a légúti rendszer egészségének fenntartásához. Fogyasztásával megnőhet az életerő, javulhat a memória.

 

-bzs-


 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés